Legfrissebb sómorzsák

Sokak számára nem ismert tény,

hogy a Sóterápia olyan eljárás, amivel a gyermekek 90-95%-a teljesen kigyógyítható az asztmából.

 

A felnőtt asztmás betegek 80-90%-nál hosszú hónapokra, évekre feleslegessé válnak a gyógyszerek. A pollenallergia tünetei enyhíthetők, a fulladások és a folyamatos orrfolyás megszüntethető.

Kiválóan alkalmazható megfázásos és vírusos betegségek megelőzésére és utókezelésére ( arcüreggyulladás,orrmelléküreg gyulladás, tüdőgyulladás és hörghurut esetén ).

Ekcéma,pikkelysömör, pattanásos bőrproblémák gyógyíthatók, a tünetek jelentősen csökkenthetők.

A leghatékonyabb megoldás a tüdő öntisztulását segítő, általános immunerősítés céljából. Kifejezetten ajánlott a városi környezeti ártalmak enyhítésére, a dohányos tüdő tisztítására.

Megjelentünk a Herceghalomi Hírmondóban

Megjelent rólunk egy cikk a Herceghalomi Hírmondó augusztusi számában! Köszönjük a lehetőséget! Aki nem olvasta, itt megteheti a cikk képére kattintva!

Gyors válaszok a kérdéseidre!

Ki ne hallott volna már, a sóbarlangok jótékony légúti hatásairól. De ugyanakkor rengeteg kérdés is felmerül! Milyen a jó sóbarlang? Milyennek kell lennie a klímának? Hol találok jó sóbarlangot?

20160115_103327
20160115_103341
20160115_103357
20160215_174548
20160225_174242
20160225_174253
20160225_174300
20160225_174315


Ezekre a kérdésekre most  megadom neked a választ, olvass tovább! :-)

Először is nézzük a sóterápia jótékony hatásait.

Sokak számára nem ismert tény, hogy a sóterápia olyan eljárás, amivel a gyermekek 90-95%-a teljesen kigyógyítható az asztmából, a felnőtt asztmás betegek 80%-90%-ánál hosszú hónapokra, évekre feleslegessé válnak a gyógyszerek, a pollen allergia tünetei jelentősen enyhíthetők, a fulladások, folyamatos orrfolyás megszüntethető, kiválóan alkalmazható megfázásos és vírusos betegségek megelőzésére és utókezelésére (arcüreggyulladás, orrmelléküreg gyulladás, tüdőgyulladás és hörghurut esetén), ekcéma, pikkelysömör, pattanásos bőrproblémák gyógyíthatók, a tünetek jelentősen enyhíthetők.


Jól hangzik, igaz? Viszont még nem is beszéltem az egészséges emberekről!

A tüdő öntisztulását segítő, általános immunerősítés céljából a leghatékonyabb megoldás, allergia megelőzésére, dohányos tüdő tisztítására, a városi környezeti ártalmak enyhítésére,  különböző légúti megbetegedések után a tüdő regenerálására, állapotának javítására.

Most már tudod, hogy mi mindenre jó! Lássuk, hát, hogy milyen a jó sóbarlang.

Csónakázó állomás a tordai sóbányábanVannak természetes sóbányák, amiket emberek ezrei keresnek fel naponta. Mindenképpen meg kell említenünk Erdélyben a Parajdi illetve a Tordai sóbányát, ahol komoly gyógyturizmus alakult ki, a levegő jótékony, magas sótartalma miatt. Ezen természetes barlangok nagyon jó élettani hatásokkal rendelkeznek. A száraz, mesterséges klímájú sószobák még több előnnyel bírnak! A sóbarlangok, sóbányák hatásmechanizmusát jelentősen felerősítve a száraz sóterápia többszörös hatékonysággal tisztítja a tüdőt annak révén, hogy a száraz levegővel keveredő sószemek sokkal hatékonyabban jutnak el oda, ahol szükséges. A sót belélegezve az apró szemcsék eljutnak ugyanoda, ahová az egészségre káros mikroorganizmusok, és rájuk tapadnak. A sószemcsék először dehidratálják, majd rongálják a káros mikrobiológiai sejtek fehérjeszerkezetét, elpusztítva ezzel azokat.

Az utolsó adu kártya pedig a távolság!

Elég problémás lenne rendszeresen 5-600 kilométereket utazni egy egy kúráért, neked nem kell mást tenned, mint ellátogatni hozzánk és kipróbálni a Sókuckót!


Várunk szeretettel!!!

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap

10 - 18 óráig

Facebook oldal